Телевизија 21 почна со емитување на програма

by Фокус

Телевизија 21 започна со емитување на својата програма во Македонија синоќа во 21 часот.

Таа е дел од РТВ 21 – косовска групација, ќе емитува програма на албански јазик и ќе зрачи во ХД. Телевизија 21 ќе се емитува како кабловска телевизија на територијата на нашата земја.

Поврзани новости