Tag:

зен

  • Никогаш не е готово

    by fokus
    by fokus

    Секогаш кога ќе се случи нешто непријатно, и кога ќе помислиме дека веќе нема надеж, и обратно, кога ќе постигнеме некој успех и ќе почнеме да веруваме дека сме ја средиле работата засекогаш, треба да се сетиме на оваа приказна, која колку што дава надеж, толку и ги руши илузиите.