Tag:

владимир талески

  • Битолскиот градоначалник Владимир Талески неодамна се пофали со награда што му ја доделила Европската Бизнис Асамблеја (ЕБА), лоцирана во Оксфорд, Велика Британија за која пак постојат информации дека е обична фирма што ја раководат Украинци, кои ги наплаќаат своите „признанија“ и свечености и дека најчести „муштерии“ им се политичари и бизнисмени од Балканот, Азија и од Африка.