Tag:

викторија нуланд

  • Како Груевски, така и Ахмети сфатија дека најмногу гласови на избори, за жал, сѐ уште носат национализмот и стигматизацијата на политичкиот противник. Кога нема леб, секогаш има фитиљ кој може да се потпали и игрите може да започнат. И кога им тргна карта…

  • Со повеќе претставници од државниот врв Нуланд ги отвори прашањата кои се од голема важност за земјава, почнувајќи од спорот за името до случувањата на меѓуетнички план.