Tag:

тамара

  • Хелсиншкиот комитет за човекови права денеска поднесе кривична пријава за несовесно работење против министерот за здравство Никола Тодоров, поради случајот со деветгодишната Тамара Димоска, која почина чекајќи да добие одобрение за лекување во странство.