Tag:

спиро ристевски

  • Се сеќавате ли на случајот „Метастаза“? Според институциите, тоа е веќе речиси затворен случај, оти имаше пресуди и казни за директните извршители на кривичните дела. Но, наредбодавците, иако познати – поминаа не само неказнети, туку и заборавени!