Tag:

Сахара груп

  • Откако индискиот инвеститор Субрата Рој конечно се најде во затвор во неговата татковина Индија, редно е да се потсетиме што за него напиша „Фокус“ пред некое време, кога стана кристално јасно за каков точно „угледен бизнисмен“ станува збор.