Tag:

ружица антиќ

  • Додека Перо Антиќ ужива во статусот на единствен Македонец во НБА, ние ја поканивме неговата сопруга Ружица заедно со нивниот поголем син Лука да прошетаме заедно низ Скопје Сити Мол, да си купиме нешто и да си направиме муабет.