Tag:

Рубин Иваноски

  • Врз Рубин Ивановски, активист на СДСМ исклучително активен на социјалните мрежи, во последниов период беа упатени грст навреди поради неговите ставови и видувања околу победата над Груевски на парламентарни избори па тој во колумна им одговора на неговите критичари.