Tag:

роџер

  • Пред седум години, во својот дом од соништата се всели скопскиот бизнисмен Зоран Илиев Роџер. Тогаш тој сигурно не ни претпоставувал дека од неговата естетска визија ќе црпат инспирација авторите на проектот „Скопје 2014“ кој што тогаш уште не беше ни замислен!