Tag:

пролет

  • Веќе и официјално започна пролетта за оваа година. Скопјани излегоа да прошетаат по центарот на главниот град, некои за да се уверат дали проектот „Скопје 2014“ навистина е реализиран, ама повеќето само за да уживаат во топлото време. И во љубовта.