Tag:

Pero Nakov

  • Пред точно три години, Велија Рамковски беше уапсен и подоцна осуден, а неговата телевизија беше набрзо потоа уништена. Во интервјуто што го даде за „Фокус“ непосредно пред да биде уапсен, тој ја раскажа својата страна на приказната.