Tag:

машинопромет

  • Само поради потребата на власта да го елиминира Мирослав Шиповиќ, случајот „Машинопромет“ максимално се исполитизира, иако, како што пишуваше „Фокус“ пред неколку години, целата таа афера нема врска ниту со политика, а уште помалку со Мирослав Шиповиќ!