Tag:

magla

  • Изреката вели „Ако животот ти дава лимони, барем направи лимонада“. На Скопјани деновиве животот им дава магла. Па ако не можеме да ја победиме, барем да направивме одлични фотографии од неа.

  • Скопје и Скопјани и денеска се бореа со смогот и маглата. Низ градот денеска се прошета и нашиот фоторепортер и еве што виде.