Tag:

љубисав иванов ѕинго

  • Навикнати сме да ги гледаме доајените на македонската политичка сцена, Стојан Андов, Тито Петковски и Љубисав Иванов Ѕинго како зрели политичари, во поодминати години. но, како и сите други луѓе, и тие некогаш биле млади. Па еве како изгледале тројцата пред неколку децении.