Tag:

ljubco

  • Пред неколку недели, на странците на неделникот Фокус започна полемиката за улогите на левицата и десницата во НОБ, при што дебата ја започнаа Стојан Андов и Љубчо Георгиевски, а потоа кон неа се приклучија со свои реакции и други експерти, аналитичари и познавачи на темата. Поради ограниченоста со простор во печатеното издание, полемиката одлучивме да ја префрливме на нашиот сајт, во повеќе продолженија.