Tag:

карикатура

  • Али Ахмети и Никола Груевски веќе шест години се коалициони партнери, и покрај честите кавги меѓу нив двајцата на кои јавноста редовно е сведок, повеќе од јасно е дека нивната „љубов“ е многу силна. Дали оние што тендерите ги спојуваат, дури ни меѓународната заедница не може да ги раздели!?