Tag:

измени

  • „Одбиваме да бидеме предмет на манипулации со цел да се амортизира незадоволството на илјадници граѓани кои протестираа и бараа укинување на законите откако беа соочени со откази, намалувања и доцнења на приходите. Затоа, остануваме на најавата за протести на 13 февруари, петок во 14 часот.“