Tag:

изборни измами

  • Со „кинески прстен“ во „бугарски воз“ до нова „англиска кралица“ во претседателската фотелја!? Мимоза Ристова, универзитетски професор, за „Фокус“ објасни како една тоталитарна власт може да ги украде било кои избори, па и претстојниве претседателски кај нас.