Tag:

истражувачко новинарство

  • Ова е текстот за кој новинарката на „Фокус“ Ирена Мулачка ја доби новинарската награда “Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија во 2013 година од страна на Македонскиот Институт за Медиуми (МИМ).