Tag:

galerija

  • Фотографии од дечињата и оние што така се чувствуваат, собрани на плоштадот во Скопје и маскирани за денот на шегата, први април

  • Денеска во населбата Аеродром свечено се отвори новиот шопинг мол „Капитол“. Нашиот фоторепортер беше на место на настанот.

  • Стечајците кои се собраа пред Собранието во текот на протестот се обидоа да го пробијат кордонот поставен од полицијата која го обезбедуваше Парламентот, во кој во тек беше расправата за Законот за материјално обезбедување на невработени лица со кој се предвидува конечно да се реши проблемот на над 6.000 стечајци.