Tag:

димитрија чуповски

  • Ако ги земете последните резултати од анкетата на „Димитрија Чуповски“ и на нив ја додадете стандардната грешка што овој институт ја прави тогаш излегува дека СДСМ опасно му дише во врат на ВМРО-ДПМНЕ. А идејата на Чуповци веројатно не била таква!