Tag:

debata

  • После колумната на Стојан Андов насловена „ВМРО длабоко се пасивизира во времето на НОБ“ и реакцијата на таа колумна од генералот Тодор Атанасовски „Илинденците се бореа во НОБ − ВМРО беше со фашистите!“, се огласи со неколку провокативни прашања и Љубчо Георгиевски.