Tag:

branko janevski

  • Кој е Бранко Јаневски, лидерот на партијата СДПМ, која се прослави со кандирирањето на луѓе со имиња слични на оние на лидерите на СДСМ, и кој пред некој ден побара да се одржат „вонпарламентарни“ избори!? Преку „ликот и делото“ на Јаневски и СДПМ најдобро се отсликува системот на вредности кој „дрма“ во македонската бесконечна транзиција!