Tag:

Борјан Јовановски

  • Што сега?

    by Фокус
    by Фокус

    Не е ОК што ме остави без одговор на прашањето „Што понатаму?“, „Што сега?“. Никола беше тој што требаше да ми даде одговор, а не од мене да го чека… така барем тој ме разгали…