Tag:

banki

  • Благодарение на банките, Швајцарија веќе со децении е пералница и центар за рециклирање на наркодоларите и најсигурното скривалиште за ограбените пари од диктаторите, политичарите што го ограбуваат својот народ и даночните затајувачи.