Tag:

аболиција

  • Во своето прво интервју за „Фокус“, дадено пред пет години кога беше актуелна неговата аболиција за случајот „Глобал“, Зоран Заев пророчки предвиде дека со Бранко Црвенковски на чело на партијата, СДСМ сепак нема да може да се врати на власт. Да се потсетиме што друго зборуваше тогаш.