СУПЕР МИЛИОНЕР И МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА, ЗА ЕДНА НЕДЕЛА, КАЈ ИГРАЧИТЕ ДОНЕСОА ДОБИВКИ ВРЕДНИ НАД 16 И ПОЛ МИЛИОНИ ДЕНАРИ

by fokus 11:49
11:49

Неверојатно плодна беше минатата недела за играчите на Видеолотарија касинос Австрија, со три Милионер џек пот добивки, во збирна вредност од, речиси, пет милиони денари и Супер милионер џек пот, добивка со блиску до највисоките 12.000.000 денари.

На 18 јуни, точно во 11 часот претпладне, во скопската населба Козле го добивме седмиот Супер милионер. Добивката изнесуваше 11.708.346 денари, а среќникот беше силно возбуден од овој неочекуван подарок од судбината, па реши засега да остане анонимен. Само ни сподели дека парите се добредојдени и дека, најверојатно, најголемиот дел од нив ќе бидат вложени во нова куќа.

Оваа недела донесе уште три Милионер џек пот добивки. Најниската од трите изнесува 1.592.351 денар, а се падна во скопската населба Автокоманда, на 14 јуни. Два дена подоцна, во Крива Паланка добивме милионер кој стана побогат за 1.689.157 денари, а на 19 јуни, во Илинден заврши третиот милионер џек-пот со 1.681.157 денари.

Терминалите на Видеолотарија касинос Австрија се распространети низ цела земја и секој од нив има подеднакви шанси да донесе добивки Мини џекпот, во вредност од 4.000-5.000 денари, Милионер џек пот во висина од 1.200.000 до 1.800.000 денари или Супер милионер џек пот од 8 до 12 милиони денари.

ПР

Поврзани новости