СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, НОВА ФАНТАСТИЧНА ДОБИВКА ОД ДРЖАВНА ВИДЕОЛОТАРИЈА

by fokus 12:51
12:51

Државна Видеолотарија на Македонија со задоволство ја претставува досега највисоката и најатрактивна добивка, СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, во износ од фантастични 8 до 12 милиони денари.

Под слоганот „Играј за забава, Играј одговорно“, на барање на играчите на ВЛТ игрите на среќа, Државна видеолотарија го збогатува своето портфолио на џек пот добивки. Најновата добивка е вистински посакувана сензација како најголема добивка досега- СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во фантастична вредност од 8 до 12 милиони денари.

- Advertisements -

Добивката СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ се постигнува со учество на ВЛТ игрите на среќа. Едновремено, Државна видеолотарија информира дека популарните МИНИ И МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки, остануваат и понатаму среќна опција за нашите играчи и тоа, без промени.

ПР

Поврзани новости