Судовите од понеделник ќе работат од 7.30 до 15.30 часот

by fokus 14:31
14:31
Судскиот совет на денешната седница донесе одлука работното време на судовите да започнува во 7.30 часот и да трае до 15.30 часот.
Новото работно време на судовите ќе почне да се применува од понеделник, 4 септември, а е донесено согласно одлуката на владата за промена на работното време на администрацијата.

Поврзани новости