Субвенции за девојките кои ќе се облекуваат провокативно и ќе шетаат по булеварите…

by lali

Ова е втор предлог ведаш по идејата да се прошират веќе постоечките дупки на патиштата а и да се зголеми нивниот број со што би се оневозможило брзо возење како и зголемена внимателност при возењето.

 

Еден од предлозите на граѓаните беше и барањето субвенции за амортизерите од возилата, но сепак таа идеја не беше ставена на дневен ред туку инстантно отфрлена со образложение дека ограничениот и планиран буџет од 500 илјади евра за ваквиот вид на кампања не дозволува инпровизации и неиспитани методи.