Студентски пленум ги стави Груевски, Адеми и Ристовски во сатирично видео за реформите во високото образование

by Фокус

Студентскиот пленум на својот канал на Јутјуб објави сатирично видување на владините реформи, направено со помош на легендарната британска хумористична група Монти Пајтон и нејзината „Смешна Олимпијада“.

Поврзани новости