Студентски пленум: Дождот ја удави пасивноста на студентите!

by Фокус 19:01
19:01

Студенсткиот пленум објави низа фотграфии на официјалната своја Фејсбук страница од ужасните услови во кои живеат студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“. Ситуацијата стана уште полоша по неколкудневните врнежи, кои ги поплавија собите и ходниците во домот, а студентите сами мораат да се снаоѓаат со протечениот таван.

-Дојде дождливо време, кое ја удави пасивноста на студентите и ги натера да си го бараат назад нивното достоинство. Студентите повеќе не се плашат, пишува на страницата на Студентскиот пленум.

- Advertisements -

ggg

Поврзани новости