Струмица го „поздрави“ Пишев со раперски поздрав

by Фокус 11:04
11:04

Утринава во Стрмица можеа да се видат повеќе пароли испишани на хамери на кои со раперски поздрав беше исмејано однесувањето на пратеникот Пишев, објави порталот 24Струмица.

Поврзани новости