Стрип во Фокус: Водете љубов, а не војна

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Водете љубов, а не војна“

by fokus 16:52
16:52

Празникот на љубовата е зад нас, но пред нас можеби е почетокот на нова голема војна на истокот на Европа. Ова е совршено време да се потсетиме дека секогаш е подобро да се се води љубов, а не војна.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости