Стрип во Фокус: Витамин ГоЦе

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Витамин ГоЦе“

by fokus

Зимата е период кога опаѓа имунитетот и за да се избегне тоа се препорачува конзумирање на витаминот Це. Овие денови пак, јасно е дека и политичкиот имунитет е опаднат кај власта, па и нејзе треба да ѝ се препорача да зема што појаки дози од витаминот ГоЦе.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости