Стрип во Фокус: Вистинскиот бик

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Вистинскиот бик“

by fokus 17:39
17:39

Летото е во полн ек, заедно со високите температури, но тоа не значи дека не може да стане уште пожешка политичката ситуација. Со најавениот референдум, власта ќе има полни раце работа да се одбрани од налетите на опозицијата.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости