Стрип во Фокус: Вино или цвеќе

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Вино или цвеќе“

by fokus

Денот на кој се слави виното или денот на кој се слави љубовата е пред нас, а тој ден со двојно значење и дволичните политичари се спремни да го одбележат.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости