Стрип во Фокус: Среќен нов Дедо Мраз

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Среќен нов Дедо Мраз“

by Фокус 13:26
13:26

Во новата година ќе влеземе не само со нови надежи и нови желби за иднината туку и со нов Дедо Мраз, од кого сите ќе бараат и очекуваат сите желби да им ги исполни.

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Поврзани новости