Стрип во Фокус: Просјаци

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Просјаци“

by fokus

Тешко е да се живее без она што е потребно, па кога човек не може да го стекне тоа, е принуден да моли и да проси за некаква помош. Но, ако повеќето луѓе просат за корка леб, има и луѓе што просат за многу, многу поголеми работи.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости