Стрип во Фокус: Последниот трик

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Последниот трик“

by Фокус

Секој илузионист, колку и да е популарен кај публиката, еден ден мора да го одржи своето последно шоу, кога магијата ќе се потроши и повеќе нема нови трикови во репертоарот.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости