Стрип во Фокус: Политички шинтери

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Политички шинтери“

by fokus

Додека граѓаните мака мачат со уличните кучиња, партиските лидери живеат во уште поголем страв од оние политичари кои до вчера од рака им јаделе, а денеска се спремни да ја гризнат раката што ги хранела.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости