Стрип во Фокус: Политички (сат)елити

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Политички (сат)елити“

by fokus

По најавата дека и Македонија заедно со другите балкански држави ќе лансира сателит во вселената, нашата политичка елита се собра заедно за да даде свои предлози за тој проект.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости