Стрип во Фокус: Парада на политичарите

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Парада на политичарите“

by fokus 18:59
18:59

Почетокот на летото и сезоната на одмори е добар момент за сите кои вредно работеле во изминатите месеци да покажат колку се гордеат со тоа што го сработиле и постигнале. А нашите политичари навистина имаат причини за гордост.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости