Стрип во Фокус: Консултации

Фрагмент од стрипот објавен во новиот број на неделникот Фокус насловен „Консултации“.

by Фокус

После неуспехот на опозицијата да ја собори актуелната влада, многу планови што ги правеа видните опозиционери се одложија. Но, на нивно место се појавија други планови за чиј успех се потребни сериозни консултации.

Црта: Стевац
Пишува: Стечајно лице

Целиот стрип е објавен во новиот број на неделникот кој можете да го купите и во електронска форма на овој линк.

Поврзани новости