Стаорец чека ред за преглед на клиника

by Фокус

Стаорец денеска петнаесетина минути си чекал пред Клиниката за неврологија во Скопје. Пациентите и посетителите го одминувале, но тој не се поместувал.

Фотографиите ни ги испратија наши читатели, кои не беа сигурни дали стаорецот си влегол во клиниката или пак си го продолжил патот кон друга амбуланта.

 

Поврзани новости