Станови во Кисела Вода излепени со флаери од претседателски кандидат

by lali 10:44
10:44

Повеќе згради во Кисела Вода утрово беа излепени со флаери од еден од претседателските кандидати.

На секоја врата од становите во Расадник беа закачени флаери за време на изборниот молк, кога е забранета промоција на претседателските кандидати и на политичките партии.

- Advertisements -

 

Поврзани новости