Срцепарателни фотографии: Малите, а големи херои!

by Фокус 21:26
21:26

Катастрофите понекогаш раѓаат мали, а големи херои. Поплавите во Србија и во БиХ се доказ за постоењето на човечката хуманост и солидарност за секое беспомошно живо суштество. Ако може да се најде некаква утеха за ситуацијата во соседството, тоа е дека на дело се покажува сплотеноста и заедништвото.

Одвојуваме дел од овие херои кои ја враќаат довербата во човештината.

- Advertisements -

Поврзани новости