Средношколците масовно излегоа на улиците

by Фокус

Голем број на средношколци, поддржани од политичари, активисти и граѓани, масовно излегоа на денешниот протест, кој започна од Градскиот парк, а треба да продолжи до владата.

2 3 4 5 6 7

 

1 2 3 4 5 6

Поврзани новости