Среде криза, ЕСМ склучи непосредна спогодба тешка 19 милиони евра

Државната компанија за производство на струја АД ЕСМ или поранешно ЕЛЕМ склучи спогодба и договор во постапка … Continue reading Среде криза, ЕСМ склучи непосредна спогодба тешка 19 милиони евра